Стар Завет

Нов Завет

Авакум 1:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И заради тоа ќе ја испразни ли мрежата своја и ќе ги убива ли постојано народите безмилосно?

Прочитајте целосна глава Авакум 1

Преглед Авакум 1:17 во контекст