Стар Завет

Нов Завет

Авакум 1:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тој им се потсмева на царевите, кнезовите му се за подбив, се подигрува со сите тврдини, насипува земја и ги зазема.

Прочитајте целосна глава Авакум 1

Преглед Авакум 1:10 во контекст