Стар Завет

Нов Завет

Амос 7:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Затоа Господ зборува вака: ‘Твојата жена ќе блудствува по градот, твоите синови и ќерки ќе паднат од меч, твојата земја ќе биде поделена со јаже, ти ќе умреш на нечиста земја, а Израел ќе отиде во заточение од својата земја.’”

Прочитајте целосна глава Амос 7

Преглед Амос 7:17 во контекст