Стар Завет

Нов Завет

Амос 4:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ве удрив со суша и со метлика, ви ги исушив градините и лозјата, скакулците ви ги изедоа смоквите и маслинките, па сепак не се обрнавте кон Мене - говори Господ.

Прочитајте целосна глава Амос 4

Преглед Амос 4:9 во контекст