Стар Завет

Нов Завет

Амос 1:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

ќе запалам оган на ѕидовите на Рава за да и ги изгори дворците, со бојна врева во ден на војна, со бури во ден на виори,

Прочитајте целосна глава Амос 1

Преглед Амос 1:14 во контекст