Стар Завет

Нов Завет

Агеј 2:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Во дваесет и четвртиот ден на истиот месец му дојде Господовото слово на Агеј по вторпат:

Прочитајте целосна глава Агеј 2

Преглед Агеј 2:20 во контекст