Стар Завет

Нов Завет

Агеј 2:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Му доаѓавте на куп од дваесет мери, а беа само десет! И доаѓавте на кацата за да зафатите педесет мери, а беа само дваесет!

Прочитајте целосна глава Агеј 2

Преглед Агеј 2:16 во контекст