Стар Завет

Нов Завет

Агеј 2:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Агеј праша натаму: „Кога некој, кој се онечистува допирајќи мртовец, ќе допре нешто од она, дали тоа ќе стане нечисто?” Свештениците одговорија: „Ќе биде нечисто.”

Прочитајте целосна глава Агеј 2

Преглед Агеј 2:13 во контекст