Стар Завет

Нов Завет

2 Цареви 25:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

непријателот навлезе во градот. Тогаш царот и сите воини избегаа ноќе низ вратата меѓу двата ѕида над Царската Градина - Халдејците го имаа опколено градот - и тргнаа по патот кон Арава.

Прочитајте целосна глава 2 Цареви 25

Преглед 2 Цареви 25:4 во контекст