Стар Завет

Нов Завет

2 Цареви 19:22 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Кого го навредуваше, хулеше? На кого викаше гласно, дигаше горделив поглед? На Израелевиот Светец!

Прочитајте целосна глава 2 Цареви 19

Преглед 2 Цареви 19:22 во контекст