Стар Завет

Нов Завет

2 Цареви 18:26 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Елијаким, Сомна и Јоах му рекоа на големиот достоинственик: „Те молиме, зборувај им на своите слуги арамејски, зашто ние разбираме; не зборувај со нас јудејски за да нè чуе народот кој е на ѕидовите!”

Прочитајте целосна глава 2 Цареви 18

Преглед 2 Цареви 18:26 во контекст