Стар Завет

Нов Завет

2 Цареви 15:27 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Во педесет и втората година на царувањето на Азариј, јудејскиот цар, во Самарија цар стана Факеј, синот Ремалиев. Царуваше дваесет години.

Прочитајте целосна глава 2 Цареви 15

Преглед 2 Цареви 15:27 во контекст