Стар Завет

Нов Завет

2 Цареви 13:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Во дваесет и третата година на царувањето на јудејскиот цар Јоас, синот Охозиин, Јоахаз, синот Јујов, стана израелски цар во Самарија. Царуваше седумнаесет години.

Прочитајте целосна глава 2 Цареви 13

Преглед 2 Цареви 13:1 во контекст