Стар Завет

Нов Завет

2 Цареви 10:30 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Господ му рече на Јуј: „Затоа што го сврши добро тоа што ми е по волја, и затоа што направи сè што го носев во срцето против Ахавовата куќа, твоите синови ќе седат на престолот Израелев сè до четвртото колено.”

Прочитајте целосна глава 2 Цареви 10

Преглед 2 Цареви 10:30 во контекст