Стар Завет

Нов Завет

2 Самоилова 22:41 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ти ги натера во бегство моите врагови, и ги распрсна оние кои што ме мразеа.

Прочитајте целосна глава 2 Самоилова 22

Преглед 2 Самоилова 22:41 во контекст