Стар Завет

Нов Завет

2 Самоилова 21:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Давид отиде и ги зеде Сауловите коски и коските на неговиот син Јонатан од жителите на Галадскиот Јавис, кои ги беа однеле скришно од плоштадот во Вет Сан, каде што ги обесија Филистејците во оној ден кога Филистејците го поразија Саула на Гелвуја.

Прочитајте целосна глава 2 Самоилова 21

Преглед 2 Самоилова 21:12 во контекст