Стар Завет

Нов Завет

2 Самоилова 12:26 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Јоав нападна на Рава на Амоновите синови и го освои царскиот град.

Прочитајте целосна глава 2 Самоилова 12

Преглед 2 Самоилова 12:26 во контекст