Стар Завет

Нов Завет

2 Летописи 7:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

”Ама ако Ме оставите и ако ги напуштите одредбите и заповедите кои ви ги дадов, та отидете и почнете да им служите на туѓи богови и да им се клањате,

Прочитајте целосна глава 2 Летописи 7

Преглед 2 Летописи 7:19 во контекст