Стар Завет

Нов Завет

2 Летописи 5:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И ги пренесоа Ковчегот и Шаторот на средбата со сиот посветен прибор што беше во Шаторот; свештениците и левитите ги пренесоа.

Прочитајте целосна глава 2 Летописи 5

Преглед 2 Летописи 5:5 во контекст