Стар Завет

Нов Завет

2 Летописи 5:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сите Израелеви мажи се собраа пред царот на празникот што е во седмиот месец.

Прочитајте целосна глава 2 Летописи 5

Преглед 2 Летописи 5:3 во контекст