Стар Завет

Нов Завет

2 Летописи 33:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Другите Манасиеви дела, и неговата молитва кон Бога, зборовите што му ги кажуваа гледачите во Името на Господа, Израелевиот Бог, се запишани во книгата на израелските цареви.

Прочитајте целосна глава 2 Летописи 33

Преглед 2 Летописи 33:18 во контекст