Стар Завет

Нов Завет

2 Летописи 33:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

На Манасиј му беа дванаесет години кога се зацари. Царуваше педесет и пет години во Ерусалим.

Прочитајте целосна глава 2 Летописи 33

Преглед 2 Летописи 33:1 во контекст