Стар Завет

Нов Завет

2 Летописи 31:21 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Во секоја работа што ја почнувал за служба во Божјиот Дом и во законот и во заповедите, барајќи го Бога, се трудеше со сето свое срце и успеваше.

Прочитајте целосна глава 2 Летописи 31

Преглед 2 Летописи 31:21 во контекст