Стар Завет

Нов Завет

2 Летописи 29:26 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Така левитите стоеја со Давидовите свирки, а свештениците со трубите.

Прочитајте целосна глава 2 Летописи 29

Преглед 2 Летописи 29:26 во контекст