Стар Завет

Нов Завет

2 Летописи 12:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но во петтата година на Ровоамовото царување египетскиот цар Сисак нападна на Ерусалим, затоа што тие отстапија од Господа.

Прочитајте целосна глава 2 Летописи 12

Преглед 2 Летописи 12:2 во контекст