Стар Завет

Нов Завет

1 Цареви 8:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Господ го исполни Своето ветување: го наследив својот татко Давид и седнав на Израелевиот престол, како што вети Господ, и му подигнав Дом на Името на Господа, Израелевиот Бог,

Прочитајте целосна глава 1 Цареви 8

Преглед 1 Цареви 8:20 во контекст