Стар Завет

Нов Завет

1 Цареви 5:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

не сметајќи ги службеничките главатари кои управуваа со работите; нив ги имаше три илјади и три стотини, а управуваа со народот вработен на работите.

Прочитајте целосна глава 1 Цареви 5

Преглед 1 Цареви 5:16 во контекст