Стар Завет

Нов Завет

1 Цареви 3:25 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

а тој рече: „Пресечете го живото дете надве и дајте и половина на едната, а половина на другата.”

Прочитајте целосна глава 1 Цареви 3

Преглед 1 Цареви 3:25 во контекст