Стар Завет

Нов Завет

1 Цареви 20:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тие излегоа на пладне, додека Вен-Адад пиеше во шаторите со триесет и два цареви кои му беа сојузници.

Прочитајте целосна глава 1 Цареви 20

Преглед 1 Цареви 20:16 во контекст