Стар Завет

Нов Завет

1 Самоилова 4:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Охрабрете се и бидете јунаци, Филистејци, за да не им станете робови на Евреите, како што тие ви беа робови вам; бидете јунаци и борете се!”

Прочитајте целосна глава 1 Самоилова 4

Преглед 1 Самоилова 4:9 во контекст