Стар Завет

Нов Завет

1 Самоилова 4:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Човекот му рече на Илија: „Доаѓам од боиштето, денес избегав од бојот.” Тогаш старецот праша: „Што се случило, сине?”

Прочитајте целосна глава 1 Самоилова 4

Преглед 1 Самоилова 4:16 во контекст