Стар Завет

Нов Завет

1 Самоилова 28:22 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Затоа сега послушај го и ти зборот на својата слугинка: дозволи да ти пружам залак леб; јади, за да ти се врати силата та да можеш да тргнеш по својот пат.”

Прочитајте целосна глава 1 Самоилова 28

Преглед 1 Самоилова 28:22 во контекст