Стар Завет

Нов Завет

1 Самоилова 23:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И кога Авијатар, синот Ахимелехов, пребега кај Давида, тој дојде во Кеила, носејќи наплеќник во раката.

Прочитајте целосна глава 1 Самоилова 23

Преглед 1 Самоилова 23:6 во контекст