Стар Завет

Нов Завет

1 Самоилова 23:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тогаш Сауловиот син Јонатан тргна на пат и дојде кај Давида во Дубравата, и го охрабри во Божјо име.

Прочитајте целосна глава 1 Самоилова 23

Преглед 1 Самоилова 23:16 во контекст