Стар Завет

Нов Завет

1 Самоилова 16:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тогаш на Саула му рекоа неговите слуги: „Еве Божји зол дух те вознемирува.

Прочитајте целосна глава 1 Самоилова 16

Преглед 1 Самоилова 16:15 во контекст