Стар Завет

Нов Завет

1 Самоилова 16:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Самоил го зеде рогот со маслото, и го помаза среде неговите браќа. Господовиот Дух го опфати Давида од оној ден. А Самоил тргна на пат и отиде во Рама.

Прочитајте целосна глава 1 Самоилова 16

Преглед 1 Самоилова 16:13 во контекст