Стар Завет

Нов Завет

1 Летописи 8:34 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Јонатанов син беше Мери-Вал; на Мери-Вала му се роди Миха.

Прочитајте целосна глава 1 Летописи 8

Преглед 1 Летописи 8:34 во контекст