Стар Завет

Нов Завет

1 Летописи 4:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Фануил му беше татко на Гедор, а Есер му беше татко на Хус. Тоа беа синови на Ор, првенецот на Ефрат, таткото на Витлеем.

Прочитајте целосна глава 1 Летописи 4

Преглед 1 Летописи 4:4 во контекст