Стар Завет

Нов Завет

1 Летописи 25:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сите тие под водство на својот татко Асаф, та Једутун и Еман, пееја во Господовиот Дом, со кимвали, псалтири и гуслиња, по царска повелба.

Прочитајте целосна глава 1 Летописи 25

Преглед 1 Летописи 25:6 во контекст