Стар Завет

Нов Завет

1 Летописи 21:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Царот им рече на Јоава и на народните кнезови: „Одете, пребројте ги Израелците од Вирсавеа па до Дан и кажете ми колку се на број.”

Прочитајте целосна глава 1 Летописи 21

Преглед 1 Летописи 21:2 во контекст