Стар Завет

Нов Завет

1 Летописи 20:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Во идната година, во времето кога царевите излегуваа на војна, Јоав ја изведе војската и почна да ја запустува Амонската Земја. Откако дојде, ја опсади Рава; Давид беше останат во Ерусалим. Јоав ја освои Рава и ја разурна.

Прочитајте целосна глава 1 Летописи 20

Преглед 1 Летописи 20:1 во контекст