Стар Завет

Нов Завет

1 Летописи 14:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Пак Филистејците се раширија по онаа долина.

Прочитајте целосна глава 1 Летописи 14

Преглед 1 Летописи 14:13 во контекст