Стар Завет

Нов Завет

1 Летописи 12:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Елкана, Есиј, Азареил, Јоезер и Јасовеам, Кореовци;

Прочитајте целосна глава 1 Летописи 12

Преглед 1 Летописи 12:6 во контекст