Стар Завет

Нов Завет

1 Летописи 10:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Потоа оружјето го ставија во храмот на својот бог, а черепот му го изложија во Дагоновиот храм.

Прочитајте целосна глава 1 Летописи 10

Преглед 1 Летописи 10:10 во контекст