Стар Завет

Нов Завет

1 Летописи 1:38 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сирови синови беа: Лотан, Совал, Севегон, Ана, Дисон, Есер и Дисан.

Прочитајте целосна глава 1 Летописи 1

Преглед 1 Летописи 1:38 во контекст