Стар Завет

Нов Завет

Тит 3:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

никого да не хулат, да не се препираат, да бидат благородни, покажувајќи секаква кротост кон сите луѓе.

Прочитајте целосна глава Тит 3

Преглед Тит 3:2 во контекст