Стар Завет

Нов Завет

Тит 2:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

здраво и беспрекорно слово, за да се засрами секој противник, немајќи што да каже лошо за нас.

Прочитајте целосна глава Тит 2

Преглед Тит 2:8 во контекст