Стар Завет

Нов Завет

Тит 2:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зборувај го ова и опоменувај, и изобличувај со целосна власт. Никој да не те презира!

Прочитајте целосна глава Тит 2

Преглед Тит 2:15 во контекст