Стар Завет

Нов Завет

Тит 1:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

кој се држи цврсто за верното слово, согласно со науката, за да може и да опоменува во здравата наука и да ги изобличува оние кои се противат.

Прочитајте целосна глава Тит 1

Преглед Тит 1:9 во контекст