Стар Завет

Нов Завет

Тит 1:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

зашто епископот како Божји домоуправител треба да биде непорочен: не самољубив, не гневлив, не пијаница, не тепач, не лаком за срамна печалба,

Прочитајте целосна глава Тит 1

Преглед Тит 1:7 во контекст